Over JVZ Reclame

John van Zweden is ruim 30 jaar geleden begonnen met reclameschilders in dienst. Tegenwoordig is de reclameschilder een signmaker. De betekenis van het woord sign is vergelijkbaar met handtekening of een persoonlijke vorm, die laat zien van wie de boodschap afkomstig is. Signing is tegenwoordig veel meer omvattend en een verzamel naam voor gevelreclame, autoreclame, reclameborden, lichtreclame, bewegwijzering, vormgeving en veel meer.

John van Zweden reclame heeft de afgelopen 30 jaar altijd vooraan gestaan met innovatieve technieken en een modern machinepark. Wij hebben veel expertise op het gebied van signing. Wij produceren en monteren direct voor de eindgebruiker maar vooral wederverkopers maken gebruik van onze creatieve oplossingen.

Zo werken wij

Elke situatie is anders. Daarom staat het team van JVZ Reclame klaar om u te helpen bij uw situatie. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken voor de beste oplossing. Op basis van onze kennis en ervaring voorzien wij u van een eerlijk advies. Zo weet u zeker waar u aan toe bent!

Ons team

Het JVZ Reclame team bestaat uit een enthousiast en ervaren team. Een mix van jong en oud, waarbij iedereen zijn eigen specialiteiten heeft. Doordat iedereen een expertise heeft, hoeven wij geen diensten uit te besteden! Wij zijn JVZ Reclame en helpen u graag verder.

John van Zweden

John van Zweden

Mede eigenaar. Heeft het bedrijf 32 jaar geleden opgericht.

Berry Jongmans

Berry Jongmans

Mede eigenaar. Verantwoordelijk voor vormgeving, creatieve oplossingen en de verkoop.

Nino Jongmans

Verantwoordelijk voor Web- & Appdevelopment en de verkoop.

Rik Sturmer

Rik Sturmer

Sign productie en montage medewerker. Ondersteund de verkoop.

Brian van Laarhoven

Brian van Laarhoven

Zeefdrukker. Heeft de afgelopen 20 jaar een rakel in zijn handen gehad… Heeft zeer veel expertise op het gebied van textieldruk.

Cindy van Dijk

Cindy van Dijk

Sign productie en montage medewerker.

Neem contact op

JVZ Reclame
Oude haagweg 8
2552 EP, Den Haag

070 – 325 06 76
E info@jvzreclame.nl