Contact

Wij hopen dat uw interesse in ons bedrijf zal resulteren in een persoonlijke kennismaking waarin wij u graag de mogelijkheden van JVZ Reclame willen uitleggen. Uiteraard geven wij advies op uw specifieke situatie. Samen komen we altijd tot een mooi resultaat.

JVZ Reclame
Oude haagweg 8
2552 EP, Den Haag

070 – 325 06 76
E info@jvzreclame.nl

Waarom JVZ Reclame?

John van Zweden is ruim 30 jaar geleden begonnen met reclame schilders in dienst. Tegenwoordig is de reclame schilder een signmaker. De betekenis van het woord sign is vergelijkbaar met handtekening of een persoonlijke vorm, die laat zien van wie de boodschap afkomstig is. Signing is tegenwoordig veel meer omvattend en een verzamel naam voor gevelreclame, autoreclame, reclameborden, lichtreclame, bewegwijzering, vormgeving en veel meer.

John van Zweden reclame heeft de afgelopen 30 jaar altijd vooraan gestaan met innovatieve technieken en een modern machinepark. Mede hierdoor hebben wij veel expertise op het gebied van signing. Wij produceren en monteren direct voor de eindgebruiker maar vooral wederverkopers maken gebruik van onze creatieve oplossingen.